top of page
Kimmiegrafie6.jpg
KIM_LJPHOTOGRAPHY00018.jpg
KIM_LJPHOTOGRAPHY00010.jpg
KIM_LJPHOTOGRAPHY0002.jpg
KIM_LJPHOTOGRAPHY00006.jpg
KIM_LJPHOTOGRAPHY00005.jpg

Kimmie's verhaal

MAANVROUW, SPIRITUEEL FOTOGRAFE, VROUWENCIRKELHOEDSTER & HEELSTER IN OPLEIDING.

Maak opnieuw verbinding met jezelf

Na jaren ploeteren en wegvluchten van mijn eigen beleving vond ik eindelijk de weg naar mijn eigen krachtplek.

Ik noem mezelf heel graag 𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗱𝗲𝘀𝗸𝘂𝗻𝗱𝗶𝗴𝗲.

Want ik weet heel goed hoe het is om anders te zijn, in het donker te zitten, niet meer te willen leven, je eenzaam te voelen, schuldig te voelen, verslavingsgevoelig te zijn.


Maar ik weet ook hoe je hier uit kan geraken, het patroon kunt doorbreken, hoe mooi maar moeilijk dat heling is, hoe belangrijk steun en persoonlijke groei is.


Mijn kindertijd was niet altijd even vrolijk en de pubertijd die daarop volgde was erg heftig en destructief.
Achteraf bekeken trok ik ook steeds dezelfde negatieve en donkere zielen aan, omdat ik zelf op een heel lage frequentie vibreerde.
Onzekerheid,angst en twijfel zijn de laagste emoties in vibraties uitgedrukt in energie.
Energie heeft een magnetische werking dus ik bleef in een spiraal hangen van foute partners, middelenmisbruik, emotioneel en fysiek geweld & veel aantrek en afstootgedrag.

Ik wou alles behalve in mijn eigen hoofd en lichaam leven, ondanks dat ik heel stoer en zelfzeker overkwam, de pijnlijke wonden uit mijn kindertijd in combinatie met verkeerde keuzes zorgde ervoor dat ik rond mijn 22ste terug thuis strande, volledig leeg en zowel fysiek als mentaal kapot.

Ik heb toen de kracht gevonden om het roer om te draaien, ik ging studeren en verdiepte me verder in de werking van de denkende geest.

Enkele jaren later verliet ik alsnog de hoge school met een diploma op zak, ik was afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige en tijdens die studie is mijn helingsproces begonnen.
Ik ben toen ook gestart met fotografie en leerde mezelf alles aan, dit groeiproces liet me inzien dat, als ik wil. Ik alles kan.

Ik ontdekte dat mijn patronen dezelfde waren als die uit mijn familielijn, ik ging erover praten en kwam heel veel te weten over de gebeurtenissen die zich voor hebben gedaan in mijn familielijn.

Verder begon ik te snappen waarom ik zo verslavingsgevoelig was en waarom ik me tot bepaalde personen aangetrokken voelde.

Gelukkig leerde ik tijdens mijn studie ook mijn man kennen, hij zorgde ervoor dat ik na 26jaar eindelijk een plek had waar ik me thuis voelde.

Eindelijk had ik een veilige basis waaruit ik kon gaan groeien, toch bleef het voor mij moeilijk om rust te krijgen in mijn hoofd en was er altijd een constante staat van innerlijk en vaak ook uiterlijke chaos.

Mijn zwangerschap heeft me doen stilstaan.
Wil ik zo verder ?
Wat wil ik mijn kinderen meegeven?

Wat wil ik veranderen?

Ik heb die 9 maanden van mijn zwangerschap een echt spiritueel ontwaken meegemaakt.
Het ging heel snel en het was heel intens met veel ups & downs.
Ik stelde alles in vraag dus ik besloot ook in therapie te gaan.

Ook vond ik erg veel steun & kennis is vrouwencirkels, de natuur, orakelkaarten, kristallen, mediteren en andere spirituele tools.

Ondertussen heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld in 'De Maancirkel'.
De plek waar je kan komen delen, helen en jezelf graag leren zie

bottom of page